Rendezvénybiztosítás

Nyomtatóbarát változatKüldés e-mailbenPDF változat

Gazdasági,  politikai, kulturális, családi és sportrendezvények biztosítását megszervezzük és lebonyolítjuk.

Referenciáink :
Kempo Világkupa őrzésvédelmi feladatainak ellátása.1998
Honda Száraz Karate Közép Európa Kupa őrzésvédelmi feladatainak ellátása.2001
I Fudokán Karate Világ Kupa őrzésvédelmi feladatainak ellátása.2003

Sportrendezvények biztosítása

!!!!!!!!!!!!!!            !!!!!!!!!!!!!!!!                !!!!!!!!!!!!!!!!!!           !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A 23/2011. (III. 08.) Kormányrendelet – zenés, táncos rendezvények biztonságosabbá tételéről elnevezésű jogszabály több szigorítást tartalmaz a korábbiakhoz képest a szervezők tevékenységét illetően, és a biztonsági személyzet képzettségére vonatkozóan is.


„A szervezőre, illetve a biztonsági személyzetre vonatkozó szabályok:
10. § (1) Zenés, táncos rendezvényt a helyiség üzemeltetője, vagy kulturális rendezvényszervezői, vagy rendezvény és konferenciaszervezői képesítéssel rendelkező rendezvényszervező szervezhet.
(2) A zenés, táncos rendezvény biztosítását a zenés, táncos rendezvény és a helyszín jellegzetességeihez, valamint a helyszín befogadóképességéhez igazodó számú biztonsági személyzet végzi.
(3) Ha a jóváhagyott biztonsági tervben a biztonsági személyzet létszáma a tíz főt eléri, akkor a biztonsági személyzet legalább egy tagjának biztonságszervezői, legalább három tagjának rendezvénybiztosító képzettséggel kell rendelkeznie.
(4) A rendezvény szervezője, illetve a biztonsági személyzet tagja a képzettségét igazoló okiratot vagy annak másolatát a zenés, táncos rendezvény ideje alatt köteles magánál tartani és hatósági ellenőrzés esetén felmutatni.”


Rendezvénybiztosító  vizsgára felkészítő tanfolyam indítunk. (kattintson ide )